Ernyedt szemhéjak? Ez már a múlté!

Ernyedt szemhéjak? Ez már a múlté!

Mindenki ismeri a mondást, miszerint “A szem a lélek tükre”. A szem és a tekintet fontossága az interperszonális kommunikációban sem elhanyagolható tényező. Gyönyörű szemeknek köszönhető jó benyomás pozitív hatással van a további interakcióra. Sajnos a természet nem minden emberrel egyformán kegyes a gyönyörű tekintetet, szép és egészséges szemeket illetően. Például vegyük alapul az igen gyakran előforduló problémát, a lógó szemhéjakat.

A felső szemhéj bőrének lógásának számok oka lehet, aminek következtében a felső szemhéj láthatóan ernyedté válik, és rálóg a szempillákra. Az esztétikai probléma mellett befolyásolja a látást is, csökkentheti a látómezőt, ezen kívül estére nagyon elfárad a szem a szokatlan teher alatt.

A szemhéj kötőszövetből, izomból és bőrből áll, legfőbb funkciója, hogy védi a szemünket a fénytől, portól, különféle behatásoktól. Az idő múlásával, a szemhéjak bőrének feszessége csökkenhet, és kialakulhat a szemhéjak gyakori betegsége, az úgynevezett lógó szemhéj. Minél erőteljesebb a lógás, annál jobban korlátozza az érintett személy látóterét.

A szem krémek vagy szemcseppek lelassíthatják ezt a folyamatot, de nem állítják meg. Sokan a drága műtéten is elgondolkodnak. Az ilyen műveleteket általában helyi érzéstelenítéssel végzik, néhány kivágást ejtenek a szemhéjon, a kitágult, ernyedt bőrt eltávolítják. Persze nem mindenki szeretne kés alá feküdni…

Mindezekre a problémákra kínálunk egy meglehetősen egyszerű és költségkímélő megoldást: a Szemhéj feszesítő tapaszt

A szemhéj feszesítő tapaszokkal szabályozhatja a felesleges és lehajló bőrt, és rögzítheti a szemhéját, ami ezután már nem fogja zavarni a látásban. Az elv egyszerű. A jól tapadó bőrbarát matricákat mindennapi használatra tervezték segítségével egész nap feszesen tartja az amúgy lelógó szemhéj bőrét. Ez a módszer csodálatos, nyitott, tiszta pillantással ajándékozza meg, és segítségével elfelejtheti a drága műtéteket is.

Ha Ön is szeretné elkerülni az ijesző orvosi beavatkozást, de úgy érzi, már mindent kipróbált. Most a kezébe adjuk a legjobb megoldást, amivel végre elfelejtheti a lógó szemhéja okozta problémákat! Próbálja ki most ezt a forradalmian új lehetőséget! Rendelje meg még ma szemhéj feszesítő tapaszát!

0 Comments